Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου του ανωτάτου δικαστηρίου κ. Γ. Καλαμίδα, ανανέωσε τη θητεία για ένα έτος του εφέτη Κυριάκου Οικονόμου και του αντεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου στο υπουργείο Δικαιοσύνης για να παρέχουν συνδρομή στο νομοπαρασκευαστικό έργο του υπουργείου.

Παράλληλα, με άλλες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου:

1) Ορίζεται ο πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Κατσιρούμπας, ως διευθυντής Κατάρτισης και Επιμόρφωσης για την κατεύθυνση της Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών με μερική απασχόληση και για θητεία τριών ετών.

2) Ορίζεται ο Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας κ. Δημήτριος Παπαγεωργίου, ως διευθυντής Κατάρτισης και Επιμόρφωσης για την κατεύθυνση των Εισαγγελέων στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών με μερική απασχόληση και για θητεία τριών ετών.

Ακόμη, έγινε δεκτή η αίτηση ανάκλησης της απόσπασης της αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Σερρών κυρίας Θεοδούλης Επιγαρίδου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας και στη θέση της αποσπάται ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Φίλιππος Καρατσίδης.

Επίσης, αποσπάται για έξι μήνες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας κυρία Σαπφώ Κατσανάκη.

Τέλος, χορηγείται επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών στον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κ. Γεώργιο Καλούδη.