current views are: 5

29 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση03:01

Μαλλιά: Back to black

Οι hairstylists τη φετινή σεζόν σε μια προσπάθεια να σπάσουν το κατεστημένο επαναφέρουν το κλασικό αν και “σκληρό” μαύρο χρώμα στα μαλλιά.
 

Δημοσίευση 03:01’
αρθρο-newpost

Οι hairstylists τη φετινή σεζόν σε μια προσπάθεια να σπάσουν το κατεστημένο επαναφέρουν το κλασικό αν και “σκληρό” μαύρο χρώμα στα μαλλιά.
 

Οι hairstylists τη φετινή σεζόν σε μια προσπάθεια να σπάσουν το κατεστημένο επαναφέρουν το κλασικό αν και “σκληρό” μαύρο χρώμα στα μαλλιά. 

Το είδαμε στις πασαρέλες των Dior, Ferragamo και Roberto Cavalli ενώ αρκετές επώνυμες απαρνήθηκαν τους φυσικούς τόνους και ζήτησαν από τον κομμωτή τους να χρησιμοποιήσει τη βαφή Νο1. 

Η Leigh Lezark ανήκει σε αυτή την κατηγορία αφού εμπιστεύτηκε τον προσωπικό της haisrstylist, ο οποίος αποδείχθηκε πως είχε δίκιο.

Το dramatic look που δημιουργεί ο σκουρότερος τόνος του χρωματολογίου είναι σκοτεινό αλλά γοητευτικό και σοφιστικέ. Βασική προϋπόθεση είναι η επιδερμίδα να έχει σταρένια ή “χρυσή” απόχρωση. 

Το μαύρο χρώμα στα μαλλιά δημιουργεί μια όμορφη “κορνίζα” για το πρόσωπο τονίζοντας τα χαρακτηριστικά. Ακολουθώντας τις συμβουλές των hairstylists σκουραίνουμε τα μαλλιά σταδιακά.

Είναι μια απαραίτητη διαδικασία σύμφωνα με το marieclaire.gr, αφού η αλλαγή είναι μεγάλη και κατά κάποιο τρόπο σοκαριστική ενώ παράλληλα αν γίνει σταδιακά το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό. 

Τα μαύρα μαλλιά χρειάζονται πλούσια ενυδάτωση και φροντίδα με προϊόντα περιποίησης ειδικά για βαμμένα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα μπορούν να αποκτήσουν λάμψη ευκολότερα από άλλες αποχρώσεις με την εφαρμογή μικρής ποσότητας λαδιού. 

Το μακιγιάζ που ταιριάζει είναι οι γήινες αποχρώσεις αλλά και τα σκούρα κραγιόν ή το έντονο αι λάινερ για τις βραδινές εμφανίσεις.


σχετικα αρθρα