Αμερικανική δωρεά εξοπλισμού στην αστυνομία

Αμερικανική δωρεά εξοπλισμού στην αστυνομία

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, παρέλαβε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ως δωρεά της Υπηρεσίας U.S. Secret Service, από το Γενικό Προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, περιλαμβάνει επτά φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και 10 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής παρέστη αντιπροσωπεία του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον πρόξενο Robert P.Sanders, ενώ από ελληνικής πλευράς παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάιος Χονδρός.

Το παρών έδωσαν επίσης, ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Διευθυντής Στυλιανός Ντελής και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Διευθυντής Θωμάς Φεύγας.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάιος Χονδρός, ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά αυτή και παρέδωσε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. στον Γενικό Πρόξενο κ. Sanders, ο οποίος από την πλευρά του επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των αγαστών σχέσεων και του υψηλού επιπέδου συνεργασίας των δύο χωρών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο