Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια 44χρονη γυναίκα που παρίστανε το μέντιουμ αποσπώντας μεγάλα ποσά από πολίτες.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr όλα ξεκίνησαν όταν Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων σχεδίασαν χθες το βράδυ και υλοποίησαν αστυνομική επιχείρηση σε μονοκατοικία, στην Τοπική Κοινότητα του Διαλεχτού. 

Αντρόγυνο αστυνομικών, έκλεισε ραντεβού με την 44χρονη «μέντιουμ» για επίλυση σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζαν στην… οικογένεια τους. 

Η 44χρονη κατά την συνάντηση τους, ζήτησε και έλαβε το ποσό των 100 ευρώ προκειμένου μέσω της μαγικής σφαίρας να εξαφανίσει τον πόνο της σπάνιας νόσου. 

Η Αστυνομικός αφού της έδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, αποχώρησε, κλείνοντας ραντεβού μαζί της τις  επόμενες ημέρες. 

Αμέσως στο οικία έσπευσαν συνάδελφοι της Αστυνομικοί, όπου σε σωματική έρευνα που ακολούθησε στην δράστιδα, βρέθηκε στη κατοχή της και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. 

Τότε οι Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην 44χρονη και την μετέφεραν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί, σε λίγη ώρα στην Εισαγγελέα Τρικάλων για τα περαιτέρω. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην οικία της 44χρονής, φέρεται να βρέθηκε εκτός από τράπουλές, βαζάκια κ.τ.λ , μεγάλο πελατολόγιο και αποδείξεις ότι αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από Τρικαλινούς και όχι μόνο πολίτες εξαπατώντας τους, με την πρόφαση ότι διαθέτει ιδιαίτερες ικανότητες επίλυσης προσωπικών - κληρονομικών και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.