current views are: 1

5 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση07:12

Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου μέσα από τη φυλακή

Νέα επιστολή, μέσα από τις φυλακές των Διαβατών όπου κρατείται, έστειλε ο τέως δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Δημοσίευση 07:12’
αρθρο-newpost

Νέα επιστολή, μέσα από τις φυλακές των Διαβατών όπου κρατείται, έστειλε ο τέως δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Νέα επιστολή, μέσα από τις φυλακές των Διαβατών όπου κρατείται για την υπόθεση της “μαύρης τρύπας” στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, απέστειλε ο τέως δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή τα αυριανά εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως και την παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην πόλη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφέρει “είμαι βέβαιος ότι ο πρωθυπουργός θα ρωτήσει: “Τι κάνει ο Παπαγεωργόπουλος;”. Τι κάνει ο επί 12ετία δήμαρχος της πόλης; Ασφαλώς θα του πουν ότι είμαι στη φυλακή, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα του πουν πώς με έβαλαν στη φυλακή”, τονίζοντας για μια ακόμη φορά την αθωότητά του.

Στην επιστολή του,  ο τέως δήμαρχος επαναλαμβάνει πως ήταν το “εξιλαστήριο θύμα”.

Ακόμη, επισημαίνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του για “μια νέα δίκη, που αυτή τη φορά πιστεύω να είναι μια δίκαιη δίκη. Μια δίκη χωρίς σκοπιμότητες. Μια δίκη που θα αποδείξει με πόση ανιδιοτέλεια υπηρέτησα ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης επί 12 συνεχή χρόνια τους συμπολίτες μου και τον τόπο”.

Υπενθυμίζεται πως το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε 12ετή κάθειρξη, για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.