Σε αποθήκη χασίς είχε μετατρέψει την κατοικία του στο Βόλο 60χρονος.

Τα αποθέματα ήταν αμέτρητα στο εσωτερικό του σπιτιού του, από τα οποία ανάλογα με τις παραγγελίες ξέθαβε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες χασίς, πως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος». 

Μέχρι που αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου προχώρησαν σε έφοδο, ξεσκεπάζοντας τη μυστική αποθήκη του «εμπορεύματός» του. Συνολικά κατασχέθηκαν 87 κιλά χασίς! 

Οι πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης αξιοποιήθηκαν προσεκτικά. Η έρευνα ακολούθησε μεθοδικά και αστυνομικοί έγιναν η ...σκιά του 60χρονου, ενώ υπό διακριτική παρακολούθηση τέθηκε το σπίτι του.

Χθες και ενώ τα στοιχεία της υπόθεσης είχαν «δέσει» οι αστυνομικοί της Δίωξης οργάνωσαν τη νομότυπη έρευνα στην κατοικία του. Οι ποσότητες που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ήταν ιδιαίτερα μεγάλες. Από τη μία κρυψώνα στην επόμενη ξετρύπωναν χασίς, το οποίο έκρυβε μέσα σε σακούλες και βαλίτσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο μέρος της κάνναβης ήταν ακατέργαστο και συγκεκριμένα τα 65 κιλά, ενώ τα υπόλοιπα 22 κιλά κατεργασμένο.

Ο 60χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργηματικές πράξεις, ενώ η μεγάλη ποσότητα κατασχέθηκε.