Ληστεία σε σπίτι που έμεναν δύο ηλικιωμένοι σημειώθηκε χτες το βράδυ στη Χαλκίδα στην περιοχή της Σουβάλας. Οι ληστές δεν δίστασαν να βασανίσουν το ζευγάρι με σκοπό να πάρουν χρήματα.

Οι αδίστακτοι δράστες έδεσαν και φίμωσαν τον ηλικιωμένο άντρα τον οποίο και χτυπούσαν επί ώρες. Από τα χτυπήματα και το σοκ που έπαθε ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε μπροστά στα μάτια των ληστών.

Η σύζυγός του, κατάκοιτη, ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο φρικιαστικό σκηνικό. Ωστόσο αφού οι ληστές πήραν ό,τι βρήκαν και έφυγαν η γυναίκα άρχιζε να ουρλιάζει ώστε να ειδοποήσει τους γείτονες. Όταν οι γείτονες μπήκαν μέσα στο σπίτι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Αντίκρισαν τη γυναίκα και τον άνδρα πεσμένους στο πάτωμα. Ο ηλικιωμένος κείτονταν νεκρός, με δεμένα τα χέρια στους καρπούς και φιμωμένος στο στόμα με νάιλον. Χτυπημένη στο στόμα και δεμένη όμως ήταν και η γυναίκα, η οποία όμως κατάφερε να λυθεί και να φωνάξει βοήθεια.

Σύμφωνα με το eviaportal.gr, στην πόρτα δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης γεγονός που δείχνει ότι οι δράστες ή μπήκαν στο σπίτι μαζί με τον ηλικιωμένο, καθώς έβλεπε πριν σε κοντινό καφενείο τον αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.