current views are: 2

9 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση15:37

Ομολόγησαν το άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα με θύμα ηλικιωμένο

Δύο αλλοδαποί προσήχθησαν ως ύποπτοι για το άγριο έγκλημα με θύμα ηλικιωμένο στην περιοχή της Σουβάλας στη Χαλκίδα.

Δημοσίευση 15:37’
αρθρο-newpost

Δύο αλλοδαποί προσήχθησαν ως ύποπτοι για το άγριο έγκλημα με θύμα ηλικιωμένο στην περιοχή της Σουβάλας στη Χαλκίδα.

Δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος,  προσήχθησαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας ως ύποπτοι για το άγριο έγκλημα με θύμα ηλικιωμένο στην περιοχή της Σουβάλας στη Χαλκίδα.

Οι δύο, τελικά ομολόγησαν το έγκλημά τους.

Οι ληστές το βράδυ της Κυριακής μπήκαν στο σπίτι, όπου διέμεναν δύο ηλικιωμένοι και δεν δίστασαν να τους βασανίσουν, με σκοπό να τους ληστέψουν.

Οι αδίστακτοι δράστες έδεσαν και φίμωσαν τον ηλικιωμένο άντρα τον οποίο και χτυπούσαν επί ώρες. Από τα χτυπήματα και το σοκ που έπαθε ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε μπροστά στα μάτια των ληστών.

Η σύζυγός του, κατάκοιτη, ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο φρικιαστικό σκηνικό. Ωστόσο αφού οι ληστές πήραν ό,τι βρήκαν και έφυγαν η γυναίκα άρχιζε να ουρλιάζει ώστε να ειδοποήσει τους γείτονες. Όταν οι γείτονες μπήκαν μέσα στο σπίτι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Αντίκρισαν τη γυναίκα και τον άνδρα πεσμένους στο πάτωμα. Ο ηλικιωμένος κείτονταν νεκρός, με δεμένα τα χέρια στους καρπούς και φιμωμένος στο στόμα με νάιλον. Χτυπημένη στο στόμα και δεμένη όμως ήταν και η γυναίκα, η οποία όμως κατάφερε να λυθεί και να φωνάξει βοήθεια.

Σύμφωνα με το eviaportal.gr, στην πόρτα δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης γεγονός που δείχνει ότι οι δράστες ή μπήκαν στο σπίτι μαζί με τον ηλικιωμένο, καθώς έβλεπε πριν σε κοντινό καφενείο τον αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.


σχετικα αρθρα