Έκπτωση 30% στις τιμές των μετ' επιστροφής εισιτηρίων στο δρομολόγιο Αθήνα - Βόλος - Αθήνα, καθιερώνει η TΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτό, με την έκδοση ετήσιας εκπτωτικής κάρτας η οποία θα κοστίζει 30 ευρώ (15 ευρώ για φοιτητές), ενώ για όσους την προμηθευτούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου, το κόστος της θα είναι μειωμένο στα 10 ευρώ.

Με την κάρτα αυτή θα παρέχεται έκπτωση 30% στις τιμές εισιτηρίων μετ' επανόδου στη διαδρομή Αθήνα - Βόλος - Αθήνα, με αποτέλεσμα το εισιτήριο μετ' επιστροφής - με τη χρήση της κάρτας - να διαμορφώνεται στα 40 ευρώ για τους κανονικούς επιβάτες.

Αντίστοιχα για τους φοιτητές των ΑΕΙ/ ΤΕΙ με την κάρτα αυτή και με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας θα δίνεται η δυνατότητα να πληρώσουν μόνο 20 ευρώ για το ταξίδι τους στα εισιτήρια μετ' επιστροφής.

Στους κατόχους της κάρτας θα παρέχεται και δωρεάν γεύμα στη διαδρομή Λάρισα-Αθήνα και Αθήνα-Λάρισα για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 19/10/2014.

Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα στον κάτοχο της κάρτας να μετακινείται ελεύθερα με τον Προαστιακό Αθηνών στο κομμάτι Πειραιάς - ΣΚΑ - Μαγούλα - Κορωπί - Αεροδρόμιο, με μέγιστο χρονικό διάστημα 24 ώρες από την άφιξη στην Αθήνα ή αντίστοιχα 24 ώρες πριν την αναχώρηση από Αθήνα προς Βόλο. Η έκδοση των καρτών θα γίνεται μόνο από τα σημεία πώλησης του Βόλου, ενώ τα εισιτήρια για το ταξίδι με το τραίνο θα εκδίδονται μόνο από: ΣΣ Σταθμό και γραφείο πόλης Βόλου, Σ.Σ Αθήνας και ΣΚΑ.

Σε πρώτη φάση ο τίτλος μεταφοράς και το κουπόνι παροχής φαγητού (με την ένδειξη «Κουπόνι προσφοράς Βόλου») θα εκδίδονται χειρογραφικά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες από το Τμήμα Πληροφορικής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ειδική τιμολόγηση, έκδοση κουπονιού).

Η κάρτα ισχύει για την 2η θέση των αμαξοστοιχιών.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr