Στα fashion show οι οίκοι μόδας υποστήριξαν και πρόβαλλαν τα έντονα χρώματα Η παλέτα με τα βασικά χρώματα, πορτοκαλί, κίτρινο, μπλε, τιρκουαζ και ροζ, παίρνει ένα τόνο πιο ζωντανό και πιο φωτεινό την σεζόν για την Άνοιξη και το  Καλοκαίρι του 2011. Επιλέξτε έντονα και λαμπερά χρώματα στις εμφανίσεις σας, κλέβοντας τη παράσταση.

1.Οι ροζ αποχρώσεις, το απαλό ροζ και το φούξια παρουσιάστηκαν πολύ στις επιδείξεις σε φορέματα και σε τσάντες.

2. Το πορτοκαλί με τη σειρά του θεωρείται το "must" χρώμα του φετινού καλοκαιριού. Θα το δούμε παντού και κυρίως σε βερνίκια νυχιών και κραγιόν.

3. Σε πολλά shows είδαμε το μπλε και το τιρκουάζ. Από τη μία το μπλε είναι ένα χρώμα που προσδίδει φινέτσα και class και είναι ιδανικό για sailor look, ενώ το τιρκουάζ είναι ταυτισμένο με το καλοκαίρι, τη θάλασσα και είναι πολύ εντυπωσιακό.

4.Δε θα μπορούσε να λείψει το λευκό χρώμα από τις πασαρέλες αφού είναι το κατάλληλο χρώμα για τις ζεστές εποχές του χρόνου και χαρίζει θηλυκότητα, ρομαντισμό και φινέτσα.

5. Τέλος πάμε στο κίτρινο χρώμα και στη συνέχεια του, το Lime. Το είδαμε, αν όχι παντού, σχεδόν παντού και προσδίδει στις γυναίκες μία απόμακρη θηλυκότητα.