Στη σύλληψη τριών νεαρών Ρομά οι οποίοι διέπρατταν ληστείες βάρος οδηγών ταξί προχώρησε η  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Άνω Λιοσίων και την Ο.Π.Κ.Ε.

Οι συλληφθέντες ένας 19χρονος και δύο 20χρονοι συνελήφθησαν στα Άνω Λιόσια Αττικής ενώ αναζητείται ένας ακόμα 16χρονος Ρομά που φέρεται να είναι συνεργός τους. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι νεαροί μίσθωναν ΤΑΞΙ από διάφορες περιοχές της Αττικής, τα οδηγούσαν στις περιοχές Άνω Λιοσίων και Ασπροπύργου και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή όπλων (πιστολιού και μαχαιριών), αφαιρούσαν από τους οδηγούς χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι, κατά το τελευταίο πεντάμηνο, έχουν διαπράξει 12 ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το ίδιο διάστημα, στο πλαίσιο της παράνομης δραστηριότητάς τους, δύο από τα μέλη της ομάδας επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ανέκοψαν την πορεία μοτοσυκλέτας και αφαίρεσαν, με τη χρήση σωματικής βίας, από την οδηγό της κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.