Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν από τη Δευτέρα λόγω εργασιών της κατασκευής του σταθμού του μετρό «Πειραιάς».

Σύμφωνα με την τροχαία, οι ρυθμίσεις διαμορφώνονται ως εξής: 

Κατά το χρονικό διάστημα από 15-9-2014 έως 30-9-2014:

α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ακτή Καλλιμασιώτη από την οδό Κόνωνος μέχρι την οδό Λεωχάρους, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριας οδού στο χώρο του Λιμένα Πειραιά από την συμβολή της με την οδό Αντιπλοιάρχου Παναγ. Βλαχάκου προς και μέχρι την οδό Αριστείδου. Το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτή Καλλιμασιώτη από Κόνωνος προς Πλ. Ιπποδαμείας θα παραμείνει ως έχει.

β) Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Ακτή Κονδύλη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιτωλικού και Αντιπλοιάρχου Παναγ. Βλαχάκου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

γ) Στη δεξιά και μεσαία λωρίδα της οδού Ακτή Κονδύλη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αντιπλοιάρχου Παναγ. Βλαχάκου και Κόνωνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

δ) Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Ακτή Κονδύλη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κόνωνος και Αντιπλοιάρχου Παναγ. Βλαχάκου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δραπετσώνα.

ε) Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Αγ. Διονυσίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μαυρομιχάλη και Ακτή Κονδύλη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δραπετσώνα.

Κατά το χρονικό διάστημα από 15-9-2014 έως και 31-10-2014:

α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ακτή Καλλιμασιώτη από την οδό Καποδιστρίου μέχρι την οδό Κόνωνος, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου.

β) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ακτή Κονδύλη, από την οδό Κόνωνος μέχρι και την οδό Αντιπλοιάρχου Παναγ. Βλαχάκου, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριας οδού στον Λιμένα Πειραιά από την οδό Αντιπλοιάρχου Παναγ. Βλαχάκου έως και την οδό Καποδιστρίου και αντίστροφα. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κόνωνος και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας θα καταλήγει στην ίδια παρακαμπτήρια οδό της Ακτής Καλλιμασιώτη.

γ) Στην αριστερή λωρίδα της οδού Αγ. Διονυσίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μαυρομιχάλη και Αντιπλοιάρχου Παναγ. Βλαχάκου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δραπετσώνα.

δ) Στην αριστερή λωρίδα της οδού Κόνωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ακτή Κονδύλη και Χαϊδαρίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Ιπποδαμείας.

ε) Αντιδρόμηση της οδού Καποδιστρίου από την οδό Ακτή Καλλιμασιώτη προς και μέχρι την οδό Ναυαρίνου και παραχώρηση προτεραιότητας της οδού Καποδιστρίου έναντι της οδού Ναυαρίνου.

στ) Αντιδρόμηση της οδού Λεωχάρους από την Ακτή Καλλιμασιώτη προς και μέχρι την οδό Ναυαρίνου και παραχώρηση προτεραιότητας της οδού Λεωχάρους έναντι της οδού Ναυαρίνου.

ζ)Η  οδός Λουδοβίκου καθίσταται αδιέξοδη από τη Ναυαρίνου έως την Ακτή Καλλιμασιώτη και θα εξυπηρετεί τις παρόδιες ιδιοκτησίες.

Σταδιακή μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 40 χλμ/ώρα επί της οδού Κόνωνος, Ακτή Καλλιμασιώτη και Ακτή Κονδύλη και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.