Για σωρεία παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, δύο άνδρες, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κέντρο διασκέδασης. 

Στον φορολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 1.330 ευρώ ενώ παράλληλα κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο χώρος στάθμευσης του κέντρου λειτουργούσε χωρίς άδεια. 

Ο έλεγχος έγινε ξημερώματα Κυριακής και συνελήφθησαν ο 57χρονος προσωρινά υπεύθυνος του κέντρου και ο 39χρονος υπεύθυνος του χώρου στάθμευσης της επιχείρησης, ενώ ο ιδιοκτήτης αναζητείται με τη διαδικασία του αυτοφωρου
Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι ο χώρος στάθμευσης, έξω από το κέντρο διασκέδασης, λειτουργούσε χωρίς την νόμιμη άδεια της αρμόδιας αρχής, ενώ στο χώρο εργάζονταν υπάλληλοι της επιχείρησης, οι οποίοι εξυπηρετούσαν τους πελάτες του καταστήματος.
 
Επιπλέον, οι υπάλληλοι διευκόλυναν τη στάθμευση οχημάτων των πελατών σε δημόσιο χώρο καθώς και στα πεζοδρόμια των οδών, που βρίσκονται πέριξ του νυκτερινού κέντρου, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ ενώ σε 56 περιπτώσεις, δεν είχαν εκδώσει αποδείξεις  συνολικής αξίας 560 ευρώ. 

Ακόμα διαπιστώθηκε παράβαση της εργατικής - ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς στην επιχείρηση απασχολούνταν 36 εργαζόμενοι, πέραν του δηλωμένου ωραρίου τους, ενώ δύο  από αυτούς είχαν εγγραφεί και σε διαφορετική - από τη δηλωθείσα ημέρα - στους πίνακες προσωπικού, που επεδείχθησαν στη διάρκεια των ελέγχων.