current views are: 1

14 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση15:13

Σε κώμα οπαδός έπειτα από επεισόδια στο γήπεδο

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο φίλος του Εθνικού που νοσηλεύεται στην εντατική, καθώς ξυλοκοπήθηκε στα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Ηρόδοτο.

 

Δημοσίευση 15:13’
αρθρο-newpost

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο φίλος του Εθνικού που νοσηλεύεται στην εντατική, καθώς ξυλοκοπήθηκε στα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Ηρόδοτο.

 

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την Κυριακή, καθώς στο παιχνίδι του Ηρόδοτου με τον Εθνικό υπήρξαν σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0, φίλοι των γηπεδούχων κινήθηκαν επειλητικά προς τους Πειραιώτες, με τον διαιτητή να αποφασίζει να σταματήσει το ματς.

Για περίπου 20 λεπτά οι εξέδρες είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με έναν άνθρωπο 46 ετών να πέφτει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για καρδιακή προσβολή, όμως σύμφωνα με νεότερα όλα προήλθαν επειδή δέχθηκε επίθεση και χτυπήματα στο κεφάλι που του προκάλεσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμορραγία. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο», έκανε αξονική τομογραφία και μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr είναι σε κώμα και οι προβλέψεις είναι απαισιόδοξες. Υπήρξαν τρεις ακόμα τραυματίες, η κατάσταση των οποίων όμως δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι φιλοξενούμενοι ζητούσαν την οριστική διακοπή του παιχνιδιού, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να το αρχίσει και πάλι. Έτσι στο 96′ ο Καϊμακούδης πέτυχε το χρυσό γκολ, χαρίζοντας τη νίκη στους Κρητικούς.

Αγγελόπουλος: «Να βρούμε τους υπεύθυνους»

Σε δήλωση που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και τα όσα συνέβησαν ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς, Αλέξης Αγγελόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν πατάω τα πόδια μου στην Κρήτη, θεωρώ ότι είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου είναι τόσο ανεπαρκής ή ανεύθυνη που εν τη απουσία της, έναν αγώνα που με τη βοήθεια της φίλης διοίκησης του Ηροδότου ξεκίνησε ως γιορτή, να καταλήξει σε τραγωδία. Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για να βρούμε τους υπεύθυνους που ξεφτιλίζουν τον ιστορικό Ηρόδοτο αλλά και την αστυνομία».

 


σχετικα αρθρα