Ένας άνδρας 49 ετών εχασε τη ζωή του από τη σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε τη νύχτα τις περιοχές, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης. 

Ο άτυχος άνδρας πνίγηκε όταν το όχημά του, ένα τζιπ, παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Στο όχημα επέβαινε και ο 19χρονος γιος του άτυχου άνδρα, ο οποίο διασώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και είναι καλά στην υγεία του.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική στις 23:45 δέχτηκε κλήση για απεγκλωβισμό ενός αυτοκινήτου και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης, η οποία ολοκληρώθηκε τρεις ώρες αργότερα, καθώς η προσέγγιση του οχήματος, αλλά και η διάσωση των επιβαινόντων ήταν ένα πολύ δύσκολο έργο.  

Στο σημείο  έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο τα δύο άτομα, ωστόσο ο 49χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός εκ των επιβαινόντων και ο τραυματισμός του 19χρονου.

Περιοχές, όπως ο Δρυμός, η Λητή, το Μελισσοχώρι και το Ωραιόκαστρο, επλήγησαν από την καταιγίδα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 30 κλήσεις, για απάντληση υδάτων.