Σε εγρήγορση βρίσκονται οι δυνάμεις της Αστυνομίας για τις 18 και 19 Σεπτεμβρίου καθώς εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκονται επί ποδός κυρίως στον Πειραιά για τυχόν επεισόδια, ενώ αυξημένες περιπολίες των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αρχίζουν από σήμερα όλο το 24ωρο και εκτιμάται ότι σε ορισμένους αστυνομικούς και μη «πιθανούς στόχους» ίσως αυξηθεί η αστυνόμευση. Στην Αντιτρομοκρατική δεν θεωρούν τυχαία την δήλωση του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές και πονοκέφαλος παραμένει η μη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Εκδηλώσεις σε όλη την χώρα για τον Παύλο Φύσσα

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία μνήμης, ενώ παρόμοια συλλαλητήρια και πορείες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Θα προηγηθούν στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, παρουσία της οικογένειας και φίλων του Παύλου Φύσσα, τα αποκαλυπτήρια μνημείου στην οδό Π. Τσαλδάρη 60.  Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα.

ΑΝ. ΓΑΛ.