Την αντιδήμαρχο του Laneuville- devant- Nancy της Γαλλίας, Clauntine Florentin και τον σύζυγό της, Michel, οι οποίοι επισκέπτονται τον δήμο Χερσονήσου τα τελευταία 20 χρόνια, τίμησαν σήμερα ο δήμαρχος, Γιάννης Μαστοράκης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουρισμού, Θέμης Μουντράκης.

Ειδικότερα, τους απένειμαν δίπλωμα τιμής και αναμνηστικό δώρο ως «ελάχιστο δείγμα εκτίμησης από τον τόπο και τους ανθρώπους» που με τις πράξεις τους συνεχώς αποδεικνύουν ότι στηρίζουν και αγαπούν.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Χερσονήσου τόνισε: «Οι βραβεύσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών αποτελούν μία καλή πρακτική, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους τουριστικούς δήμους. Στόχος μας είναι να την εξελίξουμε ακόμα περισσότερο, να υπάρξει μία κατηγοριοποίηση των επισκεπτών και μία σειρά από δράσεις που θα φέρουν πολλαπλασιαστικά οφέλη».

Επίσης, ο κ. Μαστοράκης ανέφερε ότι την τρέχουσα χρονιά έχουν, ήδη, βραβευθεί πάνω από 200 πιστοί επισκέπτες της περιοχής και ότι για πρώτη φορά, σε έναν από τους πιο γνωστούς τουριστικούς δήμους της χώρας, αυτόν της Χερσονήσου, συστάθηκε αντιδημαρχία Τουρισμού, που θα ασχοληθεί με σχετικά ζητήματα.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Χερσονήσου, η Γαλλίδα αντιδήμαρχος έχει θεσπίσει θεσμό «ελληνικής βραδιάς» στον δήμο της- που αριθμεί 6.500 κατοίκους- και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Ιανουαρίου.

TAGS