Τη 18χρονη σύντροφό του παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή τον περασμένο μήνα ο κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, Νίκος Ρωμανός.

Σύμφωνα με το «Βήμα» ο Νίκος Ρωμανός στις 8 Αυγούστου παντρεύτηκε την 18χρονη σύζυγό του με πολιτικό γάμο, τον οποίο τέλεσε ο δήμαρχος Αυλώνα. Η ημερομηνία ορίστηκε έπειτα από πολλές αναβολές και πιέσεις, ενώ, η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης των φυλακών σε συγκινητικό κλίμα. Μάλιστα οι δύο οικογένειες συνέφαγαν εκτός φυλακής.

Η σχέση των δύο νέων, σύμφωνα με το «Βήμα», είχε αρχίσει έξω από τη φυλακή και προτού ο Νίκος Ρωμανός συλληφθεί και προφυλακιστεί για την ληστεία στο Βελβεντό, ενώ τους προηγούμενους μήνες η σημερινή σύζυγός του τον επισκεπτόταν στον Αυλώνα τα σαββατοκύριακα.

Ο Νίκος Ρωμανός εκτός από τον γάμο του κατάφερε να περάσει με επιτυχία στο ΤΕΙ Αθήνας, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τμήμα Υγείας). 

Ο Ρωμανός έχει ζητήσει την κράτησή του στον Κορυδαλλό, καθώς αναφέρει ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα και γι' αυτό αιτείται χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας. Η ζωή του Νίκου Ρωμανού άλλαξε στα 15 του χρόνια, το 2008, όταν ο φίλος του Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός μπροστά στα μάτια του από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα.