Παντρεύτηκε στη φυλακή ο Νίκος Ρωμανός- Η λιτή τελετή και οι σπουδές

Παντρεύτηκε στη φυλακή ο Νίκος Ρωμανός- Η λιτή τελετή και οι σπουδές

Τη 18χρονη σύντροφό του παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή τον περασμένο μήνα ο κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, Νίκος Ρωμανός.

Σύμφωνα με το «Βήμα» ο Νίκος Ρωμανός στις 8 Αυγούστου παντρεύτηκε την 18χρονη σύζυγό του με πολιτικό γάμο, τον οποίο τέλεσε ο δήμαρχος Αυλώνα. Η ημερομηνία ορίστηκε έπειτα από πολλές αναβολές και πιέσεις, ενώ, η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης των φυλακών σε συγκινητικό κλίμα. Μάλιστα οι δύο οικογένειες συνέφαγαν εκτός φυλακής.

Η σχέση των δύο νέων, σύμφωνα με το «Βήμα», είχε αρχίσει έξω από τη φυλακή και προτού ο Νίκος Ρωμανός συλληφθεί και προφυλακιστεί για την ληστεία στο Βελβεντό, ενώ τους προηγούμενους μήνες η σημερινή σύζυγός του τον επισκεπτόταν στον Αυλώνα τα σαββατοκύριακα.

Ο Νίκος Ρωμανός εκτός από τον γάμο του κατάφερε να περάσει με επιτυχία στο ΤΕΙ Αθήνας, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τμήμα Υγείας). 

Ο Ρωμανός έχει ζητήσει την κράτησή του στον Κορυδαλλό, καθώς αναφέρει ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα και γι' αυτό αιτείται χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας. Η ζωή του Νίκου Ρωμανού άλλαξε στα 15 του χρόνια, το 2008, όταν ο φίλος του Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός μπροστά στα μάτια του από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα.
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο