Στη φυλακή οδηγήθηκε η 77χρονη που κατηγορείται για την κακοποίηση 36χρονης κοπέλας που κρατούνταν δεμένη σε φωταγωγό στην Καλλιθέα.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται αλλά αφέθηκε από τον ανακριτή ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 55χρονος ανιψιός της.

Οι δύο κατηγορούμενοι που βαρύνονται με την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης που κρατούσαν σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα απολογούνται από το πρωί ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας. 

Η νεαρή γυναίκα, λόγω των συνθηκών διαβίωσής της έχει χάσει το ένα πόδι της, νοσηλεύεται σε κρατικό νοσοκομείο από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να της απέσπασαν την ακίνητη περιουσία της, όπως το διαμέρισμα που διέμεναν και να εισέπρατταν την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε.

Στη δικογραφία αναφέρεται ότι η οι δύο κατηγορούμενοι κρατούσαν επί οκτώ χρόνια την 36χρονη σε μπαλκόνι φωταγωγού, χωρίς φαγητό και νερό, ενώ είχαν δέσει το σπασμένο της πόδι με ένα ξύλο αντί για νάρθηκα. Το θύμα βρέθηκε με πληγές στο σώμα από τις κατακλίσεις καθώς οι δύο δράστες δεν φρόντιζαν για την υγιεινή της.

Η ανακρίτρια θα ερευνήσει επιπλέον τις συνθήκες υπό τις οποίες μεταβιβάστηκε το διαμέρισμα της 36χρονης, του οποίου διατηρεί την επικαρπία, στην ομογενή.