current views are: 1

19 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση11:34

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο στο Παγκράτι

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο συγκεκριμένο κατάστημα στο Παγκράτι, συνελήφθησαν μία 47χρονη υπήκοος Ουκρανίας και ένας 61χρονος παίκτης.

Δημοσίευση 11:34’
αρθρο-newpost

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο συγκεκριμένο κατάστημα στο Παγκράτι, συνελήφθησαν μία 47χρονη υπήκοος Ουκρανίας και ένας 61χρονος παίκτης.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο συγκεκριμένο κατάστημα στο Παγκράτι, συνελήφθησαν μία 47χρονη υπήκοος Ουκρανίας και ένας 61χρονος παίκτης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα  για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά στα παίγνια και τη προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σε βάρος του 61χρονου εκκρεμούν επιπλέον δύο καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

· Απόφαση του Δ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών, για παράνομη κατακράτηση.

· Απόφαση ΣΤ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών και χρηματική ποινή 1.000€, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Επίσης, διαπιστώθηκε παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς είχε τοποθετηθεί στο χώρο του καταστήματος ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διενέργεια παιγνίων με παιγνιόχαρτα, χωρίς την καταβολή του νομίμου τέλους. Για τη παράβαση αυτή συντάχθηκε σχετική έκθεση η οποία θα αποσταλλεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 14 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με όλα τα παρελκόμενά τους (οθόνη-πληκτρολόγιο-ποντίκι),

· Ένα στρογγυλό τραπέζι διενέργειας παιγνίων με παιγνιόχαρτα και

· χρηματικό ποσό ύψους 85 ευρώ.

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι η 47χρονη ιδιοκτήτρια είχε λάβει ιδιαιτέρα μέτρα προφύλαξης για να αποφεύγει και να δυσχεραίνει πιθανούς ελέγχους των διωκτικών αρχών.

 

 


σχετικα αρθρα