Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η Α’ εκπαιδευτική σειρά του σεμιναρίου επιμόρφωσης των νεοπροαχθέντων αστυνομικών διευθυντών για το 2014.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές), με τη συμμετοχή 27 αστυνομικών διευθυντών.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι αστυνομικοί είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως σύγχρονος τρόπος διοίκησης (management), ηγεσία, οργάνωση – λειτουργία, επικοινωνία κ.α., που θα τους βοηθήσουν να ασκήσουν με πληρότητα τα καθήκοντα του βαθμού τους.

Την τελετή ολοκλήρωσης του σεμιναρίου τίμησε με την παρουσία του ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο οποίος σε ομιλία του προς τους αστυνομικούς αδευθυντές, έδωσε εντολές και οδηγίες για διάφορα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.

Τέλος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επέδωσε στους αποφοιτήσαντες Αστυνομικούς Διευθυντές τα πιστοποιητικά σπουδών, παρουσία του διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας, υποστρατήγου Βασίλειου Κοντογιάννη και της διοικητού της  Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ταξιάρχου Σταματίνας Μίζη.