Τις φυλακές της Τρίπολης επισκέφθηκε ο μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης, αρχιμανδρίτη Θεόκλητο Αθανασόπουλο και συνεργάτες του.

Ο μητροπολίτης, αφού ευχαρίστησε τον διευθυντή των Φυλακών και το προσωπικό για την συνεργασία τους, ευχήθηκε καλό Πάσχα και συναντήθηκε με τους κρατούμενους, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν.

Ο σεβασμιότατος μοίρασε σε όλους τους τροφίμους δώρα και είδη προσωπικής χρήσεως, ρούχα, τσιγάρα, γλυκίσματα κ.ά., προσφορά της Φιλόπτωχου Αδελφότητος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επίσης, τους έκανε γνωστό ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα, όπως κάθε χρόνο, θα προσφερθεί χρηματικό ποσό υπέρ των άπορων φυλακισμένων και οβελίας για το πασχαλινό γεύμα, που αποτελούν ευγενική προσφορά κατοίκων της Τρίπολης, οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, και της Ιεράς Μητροπόλεως. Παράλληλα, παρότρυνε τους τροφίμους της φυλακής να συμμετάσχουν στις λατρευτικές ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας που τελούνται στις φυλακές.