current views are: 1

24 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση10:29

Λειτουργεί ξανά η Πολυκλινική – Εγκαίνια νέου ιατρείου

Τα εγκαίνια του εξειδικευμένου Ιατρείου «Σκλήρυνσης κατά Πλάκας» στην Πολυκλινική Αθηνών πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός  Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος. 

Δημοσίευση 10:29’
αρθρο-newpost

Τα εγκαίνια του εξειδικευμένου Ιατρείου «Σκλήρυνσης κατά Πλάκας» στην Πολυκλινική Αθηνών πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός  Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος. 

Τα εγκαίνια του εξειδικευμένου Ιατρείου «Σκλήρυνσης κατά Πλάκας» στην Πολυκλινική Αθηνών πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός  Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος. 

Ο κ. Γρηγοράκος ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου που επαναλειτουργεί ένα χρόνο μετά το κλείσιμό του, συνομίλησε με ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό, όπως και με πολίτες. 

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, ο Υποδιοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Σωτήρης Ζώτος, η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκπροσωπούμενη από τους Αναπληρωτές Διοικητές κα Νάγια Μητσάκη και κο Γεώργιο Ράπτη, διοικητές και διευθυντές κλινικών από νοσοκομεία της 1ης Υ.Π.Ε. 

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Γρηγοράκος σημείωσε μεταξύ άλλων: 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος που σήμερα βρίσκομαι εδώ, στην Πολυκλινική για τα εγκαίνια του Ιατρείου για την σκλήρυνση κατά πλάκας. Ένα χρόνο πριν ήταν εδώ άνθρωποι και φώναζαν, κι ανησυχούσαν και κατηγορούσαν, ότι θα χάσουν τη δουλειά τους. Σήμερα, αυτοί οι άνθρωποι απουσιάζουν από αυτή την αίθουσα και δεν έχει χάσει κανένας άνθρωπος τη δουλειά του από το νοσοκομείο αυτό. Βρισκόσαστε στο κέντρο της Ελλάδας, στην Ομόνοια, σε μια περιοχή δύσκολη και απαιτητική. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, δεν υποσχέθηκα τίποτα. Δεν είπα ότι θα κάνουμε θαύματα. Είπα όμως, ότι θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας, που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρηθεί από την κρίση. Στον χώρο της Υγείας καταφέραμε μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια να διασφαλίσουμε τις προσλήψεις προσωπικού. Μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού που το 2015 θα φτάσει τους 4.000. Διασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για πρόσληψη επικουρικών γιατρών. Καταβάλλουμε σε καθημερινή βάση προσπάθεια για να βελτιώσουμε την εικόνα στον χώρο της Υγείας. Με την δική σας βοήθεια και συμβολή, για την οποία θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ, τα καταφέρνουμε».


σχετικα αρθρα