Μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου θα είναι βροχερός ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα με σφοδρές καταιγίδες, ενώ η βελτίωση θα αρχίσει από τα βορειοανατολικά.

Την Κυριακή οι βροχές θα είναι πιο περιορισμένες, οι άνεμοι όμως σε ολόκληρη τη χώρα θα ξεπερνάνε τα 8, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της θα φτάνουν τα 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς.

Αύριο, Κυριακή, αναμένονται:

  • Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους έως 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 
  • Στα Νησιά Ιόνιου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο αίθριος καιρός, με ανέμους έως 5 μποφόρ και θερμοκρασια από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
  • Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα, ανέμους έως και 8 μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
  • Τα νησιά του Αιγαίου θα είναι, την Κυριακή, στο «κέντρο» της κακοκαιρίας. Θα επικρατούν σφοδρές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι έως και 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές αναμένονται αύριο, Κυριακή, στην Αττική, ενώ από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι έως και 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Καλός θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με ανέμους έως 7 μποφόρ και με τάση εξασθένησης και τη θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.