current views are: 2

30 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση13:53

Δεύτερο περιστατικό λιποθυμίας σε τράπεζα- Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο

Και δεύτερο λιποθυμικό επεισόδιο επιβεβαίωσαν εισαγγελικές πηγές στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση 13:53’
αρθρο-newpost

Και δεύτερο λιποθυμικό επεισόδιο επιβεβαίωσαν εισαγγελικές πηγές στη Θεσσαλονίκη.

Και δεύτερο λιποθυμικό επεισόδιο επιβεβαίωσαν εισαγγελικές πηγές στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν φορολογούμενο που επίσης περίμενε στην ουρά τράπεζας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ευτυχώς το περιστατικό είχε αίσια έκβαση.

Για το θανατηφόρο περιστατικό της Τούμπας παρενέβη η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Φωτεινή Κρεωνίδου, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας,  ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου 70χρονου και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για τυχόν παραλείψεις που οδήγησαν στο θάνατό του.

Η έρευνα ανατέθηκε στο Α.Τ. Τούμπας.

 Όπως επιβεβαιώθηκε από την Εισαγγελία, ο ηλικιωμένος άντρας είχε προσέλθει στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα, με σκοπό να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Γύρω στις 11 το πρωί κι ενώ ανέμενε ήδη περί τη μιάμιση ώρα στην ουρά για να εξυπηρετηθεί, αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και το πλήρωμά του, κατά τη διακομιδή του 70χρονου στο νοσοκομείο Παπανικολάου, κατέβαλε προσπάθειες να τον επαναφέρει. Το ίδιο έκαναν και οι γιατροί του νοσοκομείου, χωρίς όμως επιτυχία, αφού λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο ηλικιωμένος κατέληξε.

 


σχετικα αρθρα