current views are: 1

1 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση11:13

Πτώση θερμοκρασίας από την Πέμπτη – Καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη γίνεται και πάλι φθινοπωρινός ο καιρός.

Δημοσίευση 11:13’
αρθρο-newpost

Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη γίνεται και πάλι φθινοπωρινός ο καιρός.

Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη γίνεται και πάλι φθινοπωρινός ο καιρός.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για αύριο Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 11 έως 27, στα νησιά από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός μέχρι το Σαββατοκύριακο

Την Παρασκευή στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες αναμένονται νεφώσεις αυξημένες κατά τόπους με ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Το Σάββατο αναμένονται στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια όπου είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές μικρής διαρκείας. Οι άνεμοι στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο βαθμιαία 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση στα βόρεια και ανατολικά.

Για την Κυριακή αναμένονται στα νοτιοανατολικά λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδεςΆνεμοι στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


σχετικα αρθρα