Σάλος έχει ξεσπασει από χθες το απόγευμα έπειτα από το περιστατικό με τον Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Σάπιο ο οποίος φέρεται να χαστούκισε γυναίκα τροχονόμο στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας όταν τον σταμάτησε σε μπλόκο.

Η τροχονόμος ισχυρίζεται ότι ο Αρχιμανδρίτης έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και όταν τον σταμάτησε σε μπλόκο εκείνος την χαστούκισε.

Από την πλευρά του ο Αρχιμανδρίτης παραδέχεται ότι όντως έτρεχε με 157 χλμ την ώρα ωστόσο διαψεύδει κατηγορηματικά την χειροδικία.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Αρχιμανδρίτης ανέφερε ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητό του με δύο ακόμη άτομα: μια μαθήτριά του και έναν άνδρα.

Όταν τον σταμάτησε η τροχονόμος του είπε ότι έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και τότε εκείνος-σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται- την ρώτησε με πόσα πήγαινε.

Η τροχονόμος του απάντησε με 157 χλμ και τότε εκείνος είπε ότι δεν το κατάλαβε.

Η φράση αυτή φέρεται να ήταν και η αιτία της διένεξης που ακολούθησε καθώς σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη η αστυνομικός του απάντησε: «Πως να καταλάβεις, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου». 

Ο Αρχιμανδρίτης τότε την ρώτησε ευγενικά ότι «Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε;» για να εισπράξει την απάντησε: «Συγνώμη έκανα λάθος αφού οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι.»

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε και της άρπαξε τα χαρτιά του βίαια, για να φύγει. Ουδέποτε την χαστούκισα ,τονίζει ο Ιγνάτιος Σάπιος.