Τρία κρουαζιερόπλοια με 2.500 επιβάτες αναμένεται να καταπλεύσουν τις επόμενες ημέρες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. 

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, αναμένεται να καταπλεύσει στις 8 το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης προερχόμενο από την Καβάλα το Voyager, που μεταφέρει 489 επιβάτες, κυρίως Βρετανούς και Αυστραλούς κι έχει πλήρωμα 224 ατόμων. Το πλοίο θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας με προορισμό το Βόλο.

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, στις 7 το πρωί, αναμένεται η άφιξη του “RYNDAM”, από την Κωνσταντινούπολη. Το κρουαζιερόπλοιο, θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 3μ.μ. της ίδιας ημέρας με προορισμό το Κουσάντασι, ενώ μεταφέρει 1210 Αμερικανούς επιβάτες και έχει πλήρωμα 567 ατόμων.

Την επόμενη ημέρα, 7 Οκτωβρίου, αναμένεται στις 7 το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από τον Βόλο, το “PRINCEDAM”, με 800 επιβάτες κυρίως Αμερικανούς και 480 άτομα πλήρωμα. Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας με προορισμό την Καβάλα.

Οι επιβάτες θα περιηγηθούν τις αγορές και το κέντρο της πόλης, ενώ θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους της Κεντρικής Μακεδονίας.