Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφία και στοιχεία του συλληφθέντα στον Βύρωνα ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του Νίκου Μαζιώτη.

Πρόκειται για τον Σταμπούλο Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική.

Ο 31χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές για οποιονδήποτε λόγο, ενώ καθ' όλη την διάρκεια της ανάκρισης ήταν εντελώς αρνητικός.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα και δεν δεχόταν με τίποτα να φωτογραφηθεί, κάνοντας γκριμάτσες για να εμποδίσει τους φωτογράφους της ΕΛ.ΑΣ. 

Για τον λόγο αυτό, η φωτογραφία που δίνεται στην δημοσιότητα είναι από την αστυνομική του ταυτότητα, αφού ταυτοποιήθηκε ο συλληφθείς.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

«Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» αναφέρεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 31χρονος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κανένα αδίκημα.

Έρευνα στο Μαρούσι

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνα στην πατρική του κατοικία του στο Μαρούσι για την εξεύρεση δακτυλικών αποτυπωμάτων, DNA και περαιτέρω στοιχείων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα στοιχεία του βρέθηκαν από την μοτοσικλέτα του την οποία είχε αφήσει σε μικρή απόσταση από το γκαράζ στο Βύρωνα και η οποία βρέθηκε από τους αστυνομικούς από τα κλειδιά που είχε επάνω του.