Νέα φωτογραφία του συλληφθέντα Αντώνη Σταμπούλου έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. όπου ο 31χρονος απεικονίζεται όπως είναι σήμερα, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες της πλαστής αστυνομικής ταυτότητας είχε χρησιμοποιήσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τέσσερις φωτογραφίες, που απεικονίζουν καταφανώς πλαστό δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη του κατηγορούμενου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον συλληφθέντα.

Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, υπό στοιχεία ΤΣΕΡΓΑΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δεν σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.

Νέες έρευνες

Την ίδια ώρα νέες έρευνες πραγματοποιεί η Aντιτρομοκρατική στην Αττική και κυρίως στο κέντρο της Αθήνας για την ανεύρεση χώρων που πιθανόν να χρησιμοποιούσε ο συλληφθέντας στον Βύρωνα Αντώνης Σταμπούλος καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν κλειδιά πάνω του. Σε επιχείρηση στην Κυψέλη που είχε νοικιάσει ο 31χρονος, αλλά και στο Θησείο όπου διατηρούσε εργαστήριο η αδερφή του δεν βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία ούτε όπλα παρα μόνο κινητά τηλέφωνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι τα κλειδιά οδηγούν σε διαμερίσματα κρηφύγετα και πιθανόν σε κάποια μεγάλη γιάφκα και ήδη η Αντιτρομοκρατική βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό ορισμένων εξ αυτών με πιο αισιόδοξο σενάριο να βρεθεί μπροστά στη γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα. Ωστόσο, πρωταρχικός στόχος είναι να έρθουν κοντά σε οπλισμό και συνεργούς του συλληφθέντα.

Την ίδια ώρα αποκλεισμένη παραμένει από χτες το βράδυ η γειτονιά του 31χρονου στο Μαρούσι, όπου βρίσκεται το πατρικό του σπίτι και ιδιαίτερη εντύπωση και ερωτήματα έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς ότι ο Σταμπούλος έμενε λίγα μέτρα μακριά από τον Νίκο Μαζιώτη στο Μαρούσι.

Προσπάθειες γίνονται για να βρεθούν και οι ουσίες με τις οποίες θα κατασκευάζοταν ο εκρηκτικός μηχανισμός στο επικείμενο χτύπημα που ετοιμαζόταν για σήμερα.