Στη θαλάσσια περιοχή «Βούρνες» του χωριού Λεύκος που βρίσκεται βορειοδυτικά της Καρπάθου εντοπίστηκε νεκρή η 23χρονη επιβάτις κρουαζιερόπλοιου που είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρπάθου, στελέχη της οποίας μετά απο αυτοψία διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σορό γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων η οποία βρισκότανε σε προχωρημένη σήψη.

Από την Λιμενική Αρχή Κω που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου στη Ρόδο.

Παράλληλα ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, το οποίο πραγματοποίησε τις έρευνες για την εξαφάνιση μιας 23χρονης κοπέλας μέλους του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Serenissima, σημαίας Αγ. Βικεντίου.

Η εξαφάνιση της 23χρονης είχε δηλωθεί στο Λιμεναρχείο την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και ενώ το κρουαζιερόπλοιο έπλεε προς τον Άγιο Νικόλαο.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν εξαφανιστεί στη θαλάσσια διαδρομή μεταξύ Καρπάθου, Κάσου και κόλπου Μιραμπέλου.

Στις έρευνες συμμετείχαν πλωτά του Λιμενικού καθώς και ελικόπτερο Super Puma, χωρίς - έως τώρα - να βρεθούν ίχνη του μέλους του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου.