Σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ οι τρεις σοβαρά τραυματίες του τραγικού τροχαίου που σημειώθηκε την Κυριακή στην Εγνατία Οδό.

Παράλληλα, η τέταρτη τραυματίας που είχε διακομιστεί στο ίδιο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο, στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένας 76χρονος, ενώ στο Γ. Γεννηματάς εξακολουθούν να νοσηλεύονται, σε καλή κατάσταση, τα δυο παιδάκια, ηλικίας 16 μηνών και 4 ετών, που είχαν τραυματιστεί στο ίδιο τροχαίο.  Ακόμη, ελεγχόμενη είναι η κατάσταση μίας γυναίκας από τη Βουλγαρία, που νοσηλεύεται με θλάση ήπατος.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο  διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, η 25χρονη τραυματίας που είχε διαφύγει τον κίνδυνο πήρε σήμερα εξιτήριο, ενώ σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση νοσηλεύονται η 18χρονη και οι δύο άντρες, ηλικίας 22 και 64 ετών αντίστοιχα.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του Γ. Γεννηματάς, Παύλος Παπαδόπουλος, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το 4χρονο παιδί έχει κατάγματα στη μύτη και το ιγμόριο και θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, ενώ το μικρότερο είναι καλά και έχει γίνει, όπως χαρακτηριστικά είπε, "η μασκότ" του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Χειρουργικής και της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Βέροιας, Χαράλαμπο Δεμερτζίδη, σήμερα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άλλοι τέσσερις από τους τραυματίες του τροχαίου.