current views are: 2

10 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση12:46

Νέος εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. ο Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος

Με Απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάκη, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ορίστηκε ο αστυνόμος Β’ Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος.

Δημοσίευση 12:46’
αρθρο-newpost

Με Απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάκη, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ορίστηκε ο αστυνόμος Β’ Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος.

Με Απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάκη, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ορίστηκε ο αστυνόμος Β’ Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος.

Βιογραφικό

Ο Αστυνόμος Β’ Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος γεννήθηκε το 1984. Κατετάγη στην Ελληνική Αστυνομία το 2002.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας το 2006. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Διαχείρισης Κρίσεων, Μαζικών Καταστροφών, Επειγουσών Καταστάσεων του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2013) και Υποψήφιος Διδάκτωρ του ιδίου Πανεπιστημίου (2014).

Από το 2011 έως και τον Οκτώβριο του 2014 εκτελούσε καθήκοντα Αναπληρωτή Τμηματάρχη του Τμήματος Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (CEPOL) της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελλάδος (Εθνικός Διαχειριστής Ηλεκτρονικού Δικτύου CEPOL για την Ελλάδα).

Από το 2007 έως και το 2011, διετέλεσε στέλεχος Τμήματος της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (CEPOL) της Αστυνομικής Ακαδημίας, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Προγράμματος Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ευρω-μεσογειακής Συνεργασίας CEPOL – Police Euromed ΙΙ σε εθνικό επίπεδο.

Από το 2006 έως το 2007 υπηρέτησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Μιλά αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.


σχετικα αρθρα