current views are: 4

15 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση07:35

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες (Βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην Οδό Πέτρου Ράλλη με τουλάχιστον δύο πεζούς νεκρούς και τρία αυτοκίνητα σμπαραλιασμένα. 

Δημοσίευση 07:35’
αρθρο-newpost

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην Οδό Πέτρου Ράλλη με τουλάχιστον δύο πεζούς νεκρούς και τρία αυτοκίνητα σμπαραλιασμένα. 

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην Οδό Πέτρου Ράλλη με τουλάχιστον δύο πεζούς νεκρούς και τρία αυτοκίνητα σμπαραλιασμένα. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και οι αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού τροχαίου δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Η τραγωδία άρχισε όταν ενα αυτοκίνητο μάρκας Smart, που δημιούργησε το τροχαίο, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο. Αρχικά ο οδηγός του Smart δεν μπορούσε να ανακόψει την ιλλιγγιώδη ταχύτητα που είχε αναπτύξει και παρέσυρε μία γυναίκα που βρίσκονταν έξω από περίπτερο στο σημείο του τροχαίου.

Στη συνέχεια, η φρενήρης πορεία του Smart δεν είχε τελειωμό και παρέσυρε ότι βρισκόταν μπροστά του. Έτσι προσέκρουσε σε τρία οχήματα που ήταν παραδίπλα και παρέσυρε ένα ακόμα άτομο, άνδρα που είναι σοβαρά τραυματίας

Η τρελή κούρσα κατέληξε κοντά στο τμήμα αλλοδαπών της ΕΛΑΣ, με το ΙΧ να είναι σχεδόν διαλυμένο. Ωστόσο,σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία Αττικής, το Smart πριν παρασύρει τους πεζούς είχε συγκρουστεί με άλλο όχημα, πιθανόν ταξί.

Παρά την αρχική πληροφόρηση από την Πυροσβεστική ότι υπάρχει μικρό παιδί ανάμεσα στους νεκρούς επισήμως οι νεκροί είναι δύο,  o 22χρονος αστυνομικός Τάσος Χριστοδουλίδης και μία γυναίκα αλβανικής καταγωγής.

Τραυματισμένα είναι τρία άτομα μεταξύ των οποίων ο οδηγός αλβανικής καταγωγής, ένας άνδρας Αιγύπτιος και μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ο οδηγός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει η Τροχαία και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής

ΑΝ.ΓΑΛ. – Τ.Α.


σχετικα αρθρα