Η JLO είναι μία από τις σταρ της διεθνούς σόουμπιζ που φημίζεται για τις καμπύλες της, τις οποίες μάλιστα και αναδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Όπως άλλωστε λέει και η ίδια στο βρετανικό τεύχος της Cosmopolitan: «είναι καθαρά θέμα αυτοπεποίθησης».

«Υπήρξα πάντα πολύ άνετη με το πώς είμαι. Δεν κοίταξα ποτέ τον εαυτό μου και το κορμί μου αρνητικά», δηλώνει η διάσημη σταρ στην τελευταία της συνέντευξη. Μετά από ένα διάλειμμα 2 χρόνων, που ακολούθησε της γέννησης των διδύμων της, η 40χρονη Lopez αναμφισβήτητα αποπνέει έναν αέρα αυτοπεποίθησης σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Κι όπως αποδεικνύεται, η καλοσχηματισμένες καμπύλες της σέξι Λατίνας, εξακολουθούν να βρίσκονται στη θέση τους, αφού όπως εξομολογείται η ίδια, πρέπει να έχει κατά νου τι τρώει.

«Όπως ο καθένας, προσπαθώ να προσέχω τι τρώω – άλλωστε υπάρχει και ολόκληρη επιστήμη γι’ αυτό. Κι αυτό βέβαια είναι που το κάνει ζόρικο. Το καλύτερο πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχεις ένα στόχο. Για μένα προσωπικά είναι σημαντικό να διατηρώ τη φόρμα μου για τα βίντεοκλιπ και τις φωτογραφήσεις. Όλα είναι θέμα σωστού ελέγχου. Μου αρέσει να τρώω τα πάντα και η αλήθεια είναι πως αν τρως μια πολύ μικρή ποσότητα από κάτι, όσο παχυντικό και να είναι, δε θα σε σκοτώσει», λέει η Jennifer Lopez.

Παράλληλα, η ίδια διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να έχει ασφαλίσει τα οπίσθιά της, λέγοντας: «Όχι! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά παρόλα αυτά ήταν πολύ αστεία είδηση».

Η σέξι Λατίνα παραδέχεται πως ποτέ δεν την είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα οι «πεταχτοί» γλουτοί της, κάτι για το οποίο έχει συζητηθεί πολύ η ίδια, αφού στην αρχή της καριέρας της είχε αφοσιωθεί εξολοκλήρου στη δουλειά της. Κατά τα λεγόμενα της: «Ειλικρινά, λόγω δουλειάς δεν το είχα προσέξει ποτέ. Τώρα που πραγματικά έχω χρόνο στη διάθεσή μου, αρχίζω και παρατηρώ το σώμα μου, το οποίο και εκτιμώ ιδιαίτερα!».