Σοβαρό ατύχημα είχε η Βίκυ Σταμάτη  που νοσηλεύεται εδώ και περίπου ένα χρόνο στο Δρομοκαϊτειο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης η κ. Σταμάτη, αισθάνθηκε ζαλάδα, λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι της.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της αναφέρει: 

«Χθες, 15/10/2014, την ενδεκάτη βραδυνή, η Βασιλική Σταμάτη που νοσηλεύεται ένα περίπου χρόνο στο Δρομοκαΐτειο ενώ βρισκόταν στο λουτρό αισθάνθηκε σκοτοδίνη και λιποθύμησε. Από την πτώση της κτύπησε σε κάποια κόχη του δωματίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Από τον κτύπο του σώματος στο έδαφος η νυκτερινή φρουρά προσέτρεξε αμέσως και την βρήκε πλημμυρισμένη στο αίμα. Αμέσως κλήθησαν οι θεράποντες ιατροί, της έγινε συρραφή του τραύματος και ακολούθως διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για αξονική τομογραφία.

Σαν συνήγορός της, που ενημερώθηκα άμεσα, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εφημερεύοντες ιατρούς στην κλινική καθώς και την φρουρά για την αμεσότητα και ποιότητα της βοήθειας που έδωσαν σ’ ένα πάσχοντα άνθρωπο.

Όπως ενημερώθηκα, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και αν δεν υπήρχε η άμεση αυτή συνδρομή το αποτέλεσμα για την ζωή της θα ήταν τραγικό.

Ο Συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης».