Τα σκασμένα χείλη είναι αντιαισθητικά. Αποκτήστε όμορφα, γεμάτα χείλη ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Τα χείλη σας χρειάζονται μια ασπίδα προστασίας, για να είναι πάντα ενυδατωμένα. Ο στόχος είναι να αποφύγετε τον ερεθισμό και την μόλυνση. Άρα, καλό είναι να βάζετε κρέμες ή αλοιφές που να περιέχουν συστατικά όπως, το υαλουρονικό οξύ και τη γλυκερίνη, ώστε να εξασφαλίσετε την υγρασία. 

Η βαζελίνη είναι επίσης, ένα κοινό συστατικό που μπορεί να θρέψει τα σκασμένα χείλη. Ακόμα, μπορείτε να αναζητήσετε ένα λιπ γκλος με δείκτη προστασίας, έτσι ώστε τα χείλη σας να παραμένουν προστατευμένα από τον ήλιο.

Επίσης, πρέπει να δίνετε προσοχή σε κάποια συστατικά, συμπεριλαμβανομένων του ευκαλύπτου και της καμφορά, διότι μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα και ερεθισμό. 

Καλό είναι να αποφεύγετε τα προϊόντα σε μικρά δοχεία, γιατί βάζοντας το δάχτυλό σας σε ένα βάζο, δεν είναι τόσο υγιεινό, όσο εάν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν σε σωληνάριο.
 
Τέλος, σύμφωνα με το jenny.gr, όποια και αν είναι το προϊόν που χρησιμοποιείτε, να το έχετε πάντα μαζί σας, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο σας, έτσι ώστε να αναπληρώνετε τα επίπεδα υγρασίας στα χείλη σας.

TAGS