Θύμα μιας αδίστακτης 39χρονης Γεωργιανής που δεν δίστασε να την εκπορνεύσει σε ηλικιωμένο γείτονα για λίγα ευρώ και να... βιντεοσκοπεί τις ασελγείς πράξεις έπεσε μια 17 χρονη κοπέλα από την Γεωργία στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μία 39χρονη κατηγορείται ότι εξέδιδε σε 73χρονο γείτονά της την 17χρονη και βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές τους συνευρέσεις. 

Όπως προέκυψε, η 39χρονη ανάγκασε δύο φορές την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το φιλικό της περιβάλλον, να συνευρεθεί ερωτικά, έναντι αμοιβής, με τον 73χρονο τη μία φορά σε εξοχική κατοικία του ηλικιωμένου στην Κατερίνη και τη δεύτερη στις εγκαταστάσεις πρώην επιχείρησης του 73χρονου. Και στις δύο περιπτώσεις οι σεξουαλικές πράξεις βιντεοσκοπούνταν από την 39χρονη, η οποία έβγαζε και... φωτογραφίες.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του 73χρονου συλληφθέντα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα ψηφιακοί δίσκοι, κάποιοι από τους οποίους περιείχαν το υλικό που είχε καταγράψει η 39χρονη, όπως επίσης βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, πέντε έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού, εννέα βιντεοκασέτες, τρεις φωτογραφικές μηχανές, μία βιντεοκάμερα κι ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

 Τα κατασχεθέντα αντικείμενα έχουν σταλεί στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για ψηφιακή ανάλυση και πραγματογνωμοσύνη.