Ένα δενδρύλλιο κάνναβης στην ταράτσα του σπιτιού και δυόμιση κιλά χασίς κρυμμένα σε βάζα και μεταλλικά κουτιά βρήκαν οι αστυνομικοί στην Ανδραβίδα.

Η έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι όπου διαμένουν δύο αδέλφια, ηλικίας 31 και 34 ετών, έγινε μετά από πληροφορίες.

Το πρώτο εύρημα των αστυνομικών ήταν ένα δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσαν στην ταράτσα του σπιτιού τους, ύψους 1,16 μ. Στην ταράτσα, μέσα σε ένα κουτί από παπούτσια οι δράστες είχαν κρύψει και 120 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης. 

Στο υπνοδωμάτιο, βρέθηκαν μέσα σε βαλίτσα ταξιδίου, δύο νάιλον συσκευασίες με 320 και 360 γραμμάρια χασίς, καθώς επίσης και σε δύο πλαστικά κουτιά ποσότητα 140 και 48 γραμμαρίων. Στο ίδιο δωμάτιο οι δράστες είχαν κρύψει κάτω από το κρεβάτι μια νάιλον συσκευασία με 30 γραμμάρια χασίς. 

Ο έλεγχος συνεχίστηκε και σε άλλο υπνοδωμάτιο, όπου βρέθηκαν 65 γραμμάρια χασίς σε χάρτινο κουτί, 42 γραμμάρια χασίς σε διάφανο πλαστικό μπολ, 30 γραμμάρια χασίς σε γυάλινο βάζο, 12 γραμμάρια σε ένα κόκκινο μεταλλικό κουτί και ακόμα 7 γραμμάρια μέσα σε ένα μαύρο χάρτινο κουτί. 

Σύμφωνα με το ilialive,gr,  οι αστυνομικοί παρά τα «πλούσια» ευρήματά τους στο σπίτι, μετέβησαν και σε αγροικία των δραστών σε αγροτική περιοχή της Ανδραβίδας. Εκεί μέσα σε πλαστικό βαρέλι βρήκαν στον πάτο του 415 γραμμάρια χασίς και μετά μέσα σε νάιλον σακούλες ποσότητες 160 γραμμ., 670 γραμμ. και μια νάιλον σακούλα με 2,5 γραμμάρια. Η συνολική ποσότητα χασίς που βρέθηκε και κατασχέθηκε είναι 2422 γραμμάρια. 

Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.