current views are: 1

26 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση08:33

Μαζιώτης: Αναφαίρετο δικαίωμά μου να πυροβολώ αστυνομικούς

Νέο κείμενο του Νίκου Μαζιώτη δημοσίευσε διαδικτυακός τόπος.

Δημοσίευση 08:33’
αρθρο-newpost

Νέο κείμενο του Νίκου Μαζιώτη δημοσίευσε διαδικτυακός τόπος.

Νέο κείμενο του Νίκου Μαζιώτη δημοσίευσε διαδικτυακός τόπος.

Στην επιστολή που δημοσιεύει αναφέρεται στη συμπλοκή και σύλληψή του στο Μοναστηράκι καθώς και στις συνθήκες κράτησής του. 

Στο νέο κείμενο του προφυλακισμένου για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα,διαμαρτύρεται για τις συνθήκες κράτησής του και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη, ενώ υποστηρίζει ότι στόχος του αστυνομικού που τον πυροβόλησε στη συμπλοκή στο Μοναστηράκι ήταν να τον σκοτώσει και ότι τον έσωσε το γεγονός ότι παρενεβλήθη το χέρι του.

«Να επισημάνω ότι τυχαία απέφυγα τον θάνατο αφού ο αστυνομικός που με πυροβόλησε από πίσω και πλάγια είχε στόχο να με πλήξει στην πλάτη στο ύψος του θώρακα την στιγμή που πάλευα με άλλο αστυνομικό τον οποίο και πυροβόλησα στον μηρό. Η τυχαία παρεμβολή του δεξιού βραχίονα την ώρα της πάλης με τον αστυνομικό ενώπιων μου είχε ως αποτέλεσμα να διαπεράσει η σφαίρα και να σπάσει το οστό του δεξιού βραχιόνιου και να περάσει ξυστά από την πλάτη μου αντί να με πλήξει στον κορμό» αναφέρει και προσθέτει: «Σε έναν πόλεμο οι αντιμαχόμενοι θεωρούν δικαίωμα τους να πυροβολούν τον αντίπαλό τους, έτσι κι εγώ θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα μου να πυροβολήσω τους διώκτες μου, τους αστυνομικούς που είναι υπηρέτες των πλουσίων, προασπίζοντας έτσι την ελευθερία μου»

Υποστηρίζει, επίσης, ότι ο λόγος που δεν γίνεται η εκ νέου μεταγωγή του στον Κορυδαλλό είναι για να βρεθεί τελικά στις φυλακές τύπου Γ, ενώ επιτίθεται και πάλι στον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Άλλωστε πλήθος δημοσιευμάτων των καθεστωτικών ΜΜΕ μετά την σύλληψή μου με εμφανίζουν ως από τους πρώτους επιλαχόντες που θα μεταφερθούν στις φυλακές τύπου Γ. Και μετά την εκδήλωση που διοργάνωσαν σύντροφοι στο Πολυτεχνείο Αθήνας στις 17-10 με θέμα: “Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση”, όπου επρόκειτο να μιλήσω τηλεφωνικά αλλά κατόπιν πολιτικής παρέμβασης του γνωστού φασίστα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, έκλεισαν τα τηλέφωνα του ισογείου της φυλακής για να μην μιλήσω, διαρρέουν φήμες ότι η μεταγωγή μου στο Δομοκό θα επισπευσθεί» αναφέρει.

«Να είναι σίγουροι ότι τίποτα δεν θα με λυγίσει. Μέσα στην φυλακή εξακολουθώ να είμαι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, διατηρώ ζωντανή την πολιτική μου υπόσταση ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα» καταλήγει.


σχετικα αρθρα