Η σορός ενός άνδρα που έφερε μαχαιριές βρέθηκε μέσα στη μέση του δρόμου, στην οδό Τσιγγιρίδου 22 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr το θύμα δέχτηκε δύο μαχαιριές και συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής κ. Χατζηνικολάου δέχτηκε μία μαχαιριά στο σαγόνι και μία δεύτερη μαχαιριά στην καρδιά. Μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν γνωρίζει τα στοιχεία του θύματος, ωστόσο εκτιμάται ότι είναι περίπου 30 ετών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του thestival ο ένας εκ των δύο αυτοπτών μαρτύρων δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σε μικρή απόσταση από το θύμα και λίγη ώρα μετά το συμβάν είδε ένα άτομο ηλικίας 30 έως 40 ετών να απομακρύνεται από το σημείο. Το άτομο αυτό είχε καστανά μαλλιά και φορούσε καφέ μπουφάν.

Ο δεύτερος είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει το θύμα και ότι αυτό διατηρούσε καφετέρια στην περιοχή του πεζοδρόμου της Καλαμαριάς. Άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξετάζουν την συγκεκριμένη αναφορά στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τα στοιχεία του θύματος. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.