Απίστευτο και όμως ελληνικό αυτό που συμβαίνει με το Λύκειο στο Σιμόπουλο του δήμου Ήλιδας, με τους αρμοδίους του ΟΤΕ να το έχουν αφήσει για περισσότερο από ένα μήνα χωρίς τηλεφωνική σύνδεση και χωρίς σύνδεση με το internet!

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, το Λύκειο Σιμοπούλου έφυγε από τις λυόμενες αίθουσες στα τέλη Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε στο πρώην Δημαρχείο Σιμοπούλου, που διαμορφώθηκε σε σχολικό κτίριο.

Ως όφειλε ο διευθυντής της σχολικής μονάδας προχώρησε τις διαδικασίες για να διακοπεί η τηλεφωνική σύνδεση του σχολείου από τις λυόμενες αίθουσες και να συνδεθεί εκ νέου στο νέο κτίριο.

Επειδή όμως η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, στην προκειμένη περίπτωση τα προβλήματα ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα διακοπής της τηλεφωνικής σύνδεσης. Ο λυκειάρχης τηλεφώνησε αρχικά στο νούμερο 1388 για να ζητήσει διακοπή, παραπέμφθηκε στο κατάστημα της Αμαλιάδας για να υποβάλλει τη σχετική αίτηση, στη συνέχεια παραπέμφθηκε στην Αθήνα και πάει λέγοντας, η ουσία είναι ότι τελικά η αίτηση υποβλήθηκε και η τηλεφωνική σύνδεση διεκόπη στις 22 Σεπτεμβρίου.

Από τότε, το τηλέφωνο του Λυκείου Σιμοπούλου δεν ξαναχτύπησε, αφού οι αρμόδιοι του ΟΤΕ μερίμνησαν για τη διακοπή, όχι όμως και για την επανασύνδεση.