Και νέα μαύρη τρύπα ανακαλύφθηκε σε δήμο της Κρήτης! Αυτή τη φορά το ταμείο είναι...μείον στον ακριτικό δήμο Γαύδου και μάλιστα κατά 500.000 ευρώ, ποσό τεράστιο εάν αναλογιστεί κανένας τα ισχνά οικονομικά του δήμου και τον χαμηλό προϋπολογισμό του.

Μάλιστα οι αρχικές έρευνες έδειξαν ότι έλειπε ένα ποσό της τάξης των 25.000 ευρώ και μόνο όταν έγινε ενδελεχής έλεγχος και στα προηγούμενα χρόνια αποδείχθηκε ότι έλειπαν πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, συγκεκριμένα 530.000 ευρώ!

Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί ήδη ο υπουργός Εσωτερικών κ.Ραγκούσης, ο γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ.Καπελέρης και η Οικονομική Επιθεώρηση που αναμένεται να έρθει άμεσα στην Κρήτη για να κάνει έλεγχο στο δήμο. Παράλληλα αύριο αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Γαύδου.

Την 'μαύρη τρύπα' στο ταμείο του δήμου διαπίστωσε στις αρχές του μήνα ο δήμαρχος Γαύδου κ.Λαμπάκης που ενημέρωσε το υπουργείο και την Αποκεντρωμένη διοίκηση ότι έλειπαν 25.000 ευρώ...από το ταμείο.

Ωστόσο, σήμερα έγινε στα Χανιά συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων παρουσία και του κ.Καρούντζου όπου και σύμφωνα με πληροφορίες , διαπιστώθηκε ότι τελικά το ταμείο είναι...μείον κατά 530.000 ευρώ...Μάλιστα στη διαδικασία υπεξαίρεσης των χρημάτων αυτών φαίνεται πως έπαιζε ρόλο και το e-banking που κάποιος είχε πρόσβαση στους κωδικούς

Οι εντολές είναι αυστηρές και φαίνεται ότι σύντομα θα πέσουν...κεφάλια ή μάλλον το κεφάλι και του μοναδικού υπαλλήλου του δήμου Γαύδου ο οποίος πλέον θα μείνει χωρίς υπαλλήλους.