Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 69χρονης στη Ρόδο που όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε από τα δύο της εγγόνια. 

Η στυγερή δολοφονία της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου έγινε την Τρίτη στην περιοχή Ασγούρου στη Ρόδο και η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τους αστυνομικούς. Μάλιστα οι δράστες αποφάσισαν να τηλεφωνήσουν στην Άμεση Δράση για να δηλώσουν... το έγκλημα και έτσι να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες. 

Δολοφόνος όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι η ίδια η εγγονή της 69χρονης με συνεργό και δεύτερο εγγόνι, τον αδερφό της. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν αρχικά 4 άτομα εκ των οποίων οι δύο είναι τα εγγόνια της άτυχης γυναίκας. 

Το... χρονικό

Τα δύο εγγόνια αποφάσισαν να δολοφονήσουν την γιαγιά τους έπειτα από καυγάδες για οικονομικούς λόγους. Κατά την ανάκριση 

Η 29χρονη εγγονή ειδοποίησε την Αστυνομία ότι βρήκε νεκρή την γιαγιά της, ενώ μέσα στο σπίτι ήταν και ο 26χρονος αδερφός της.

Ωστόσο η εγγονή αφού προηγουμένως είχε πέσει σε σειρά αντιφάσεων κατά την εξέτασή της, ομολόγησε ότι αυτή ήταν που χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο και σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

ΑΝ. ΓΑΛ.