current views are: 1

9 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση14:28

Αντί να δώσει, πήρε χρήματα για να αγοράσει οικόπεδο

Ένας 67χρονος που κατοικεί στο Αγρίνιο εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος αγοραστής του οικοπέδου του 56χρονου από την Πάτρα. 

Δημοσίευση 14:28’
αρθρο-newpost

Ένας 67χρονος που κατοικεί στο Αγρίνιο εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος αγοραστής του οικοπέδου του 56χρονου από την Πάτρα. 

Ένας 67χρονος που κατοικεί στο Αγρίνιο εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος αγοραστής του οικοπέδου του 56χρονου από την Πάτρα

Αλλά οι προθέσεις του ήταν άλλες με αποτέλεσμα αντί να δώσει του δώσει χρήματα για να πάρει το ακίνητο, κατάφερε τον πωλητή να του δώσει επιταγή και μετρητά προκειμένου να το αγοράσει.

Όπως αναφέρει το thebest.gr,ο 67χρονος είπε στον πωλητή του οικοπέδου ότι χρειάζονται κάποια χρήματα προκειμένου η τράπεζα να του αποδεσμεύσει χρηματικό ποσό από τον λογαριασμό του, ούτως ώστε να προβεί στην αγορά. Έπεισε λοιπόν τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου , με την υπόσχεση ότι θα το αγόραζε, να τον διευκολύνει με αποτέλεσμα ο δήθεν αγοραστής να αποσπάσει 2.300 ευρώ σε μετρητά και 5.500 σε επιταγή.

Τα χρήματα και η επιταγή δόθηκαν προ ημερών, όμως η αγορά δεν προχωρούσε και ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης. Ζήτησε λοιπόν από τον δήθεν αγοραστή, να του επιστρέψει όλο το χρηματικό ποσό. Εκείνος τον εκβίασε ζητώντας του  άλλα 1.200 ευρώ προκειμένου να του επιστρέψει μόνο την επιταγή.

Το ραντεβού κλείστηκε χθες το απόγευμα στο Ρίο. Μόνο που ο 56χρονος δεν πήγε μόνος. Είχε ειδοποιήσει την αστυνομία και τα χρήματα είχαν προσημειωθεί.

Την ώρα της συναλλαγή ο 67χρονος συνελήφθη από την Ασφάλεια, η οποία πέρασε χειροπέδες και σε έναν 63χρονο, ο οποίος ήταν μαζί με τον 67χρονο και παρατηρούσε διακριτικά το χώρο.

 


σχετικα αρθρα