Ημέρες αγωνίας πέρασε μαζί με τους απαγωγείς της η 27χρονη φοιτήτρια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η ανηψιά ενός εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, στην Αθήνα όταν οι δράστες την κρατούσαν κλεισμένη σε άγνωστο χώρο και απαιτούσαν αρχικά 10 εκατ. ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη.

Η κοπέλα απήχθη από το κέντρο της Αθήνας στις 31 Οκτωβρίου και για μια εβδομάδα έζησε τον δικό της εφιάλτη.  Οι δράστες την παρακολουθούσαν καιρό και γνώριζαν τα δρομολόγιά της ώσπου βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία και την έβαλαν με τη βία σε ΙΧ. Η διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες είναι μέχρι στιγμής άγνωστη όπως και το σημείο όπου κρατούταν. Τρεις μέρες αργότερα οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια της κοπέλας ζητώντας λύτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Η οικογένεια ενημέρωσε την Αστυνομία και έπειτα από διαπραγματεύσεις το ποσό των λύτρων έπεσε στα 82.000 ευρώ τα οποία και δόθηκαν από την οικογένεια στο Νέο Ηράκλειο σε συγκεκριμένο σημείο. Σήμερα το πρωί οι δράστες άφησαν την κοπέλα στην περιοχή της Κυψέλης. Η υπόθεση δεν είχε γνωστοποιηθεί όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και μόλις σήμερα δόθηκαν ορισμένα στοιχεία και καθώς οι έρευνες συνεχίζονται επίσημα δεν επιβεβαιώνονται πληροφορίες.

Η 27χρονη πάντως είναι καλά στην υγεία της και δεν είχε κακοποιηθεί ενώ αφού πήγε στην οικογένειά της κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. για όσα έζησε και είδε με τους απαγωγείς.

Η κατάθεση της κοπέλας αναμένεται να δώσει φως στις έρευνες των αστυνομικών που ψάχνουν τους απαγωγείς με εκτεταμένες έρευνες, ενώ εξετάζεται και σημείωμα της φοιτήτριας που βρέθηκε στο Νέο Ηράκλειο.

ΑΝ. ΓΑΛ.