Κοντά στη σύλληψη των δραστών της μυστήριας απαγωγής της 27χρονης φοιτήτριας ανιψιάς ενός εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί τηρούν σιγή ιχθύος για την πορεία των ερευνών ωστόσο η κατάθεση της νεαρής κοπέλας μετά τη λήξη της απαγωγής της ίσως έδωσε φως σε ορισμένα από τα ερωτήματα. 

Η  27χρονη φοιτήτρια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η ανηψιά ενός εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης και κόρη παράγοντα της ομάδας, έζησε δύσκολες ώρες δίπλα στους απαγωγείς της  στην Αθήνα όταν οι δράστες την κρατούσαν κλεισμένη σε άγνωστο χώρο και απαιτούσαν αρχικά 10 εκατ. ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη. Η κοπέλα απήχθη από το κέντρο της Αθήνας στις 31 Οκτωβρίου και για μια εβδομάδα έζησε τον δικό της εφιάλτη.

Οι δράστες την παρακολουθούσαν καιρό και γνώριζαν τα δρομολόγιά της ώσπου βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία και την έβαλαν με τη βία σε ΙΧ. Η διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες είναι μέχρι στιγμής άγνωστη όπως και το σημείο όπου κρατούταν. Τρεις μέρες αργότερα οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια της κοπέλας ζητώντας λύτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ. 

Η οικογένεια ενημέρωσε την Αστυνομία και έπειτα από διαπραγματεύσεις το ποσό των λύτρων έπεσε στα 82.000 ευρώ τα οποία και δόθηκαν από την οικογένεια στο Νέο Ηράκλειο σε συγκεκριμένο σημείο. Να σημειωθεί ότι οι δράστες τηλεφωνούσαν από διαφορετικό σημείο κάθε φορά και από άλλο μέσο. Χθες το πρωί οι δράστες άφησαν την κοπέλα στην περιοχή της Κυψέλης. Η υπόθεση δεν είχε γνωστοποιηθεί όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και μόλις χτες έγινε γνωστή η απαγωγή της. 

Η 27χρονη πάντως είναι καλά στην υγεία της και δεν είχε κακοποιηθεί ενώ βρίσκεται πλέον με την οικογένειά και  εξετάζεται και σημείωμα της φοιτήτριας που βρέθηκε στο Νέο Ηράκλειο κατά την παράδοση των λύτρων.

ΑΝ.ΓΑΛ.