Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τριάντα τσουβάλια γεμάτα με ελιές, αφαίρεσαν άγνωστοι από λιοστάσι 75χρονου.
 
Ο ηλικιωμένος, μόλις πήγε στο κτήμα του στην περιοχή του Νεοχωρίου Ζαχάρως για να πάρει τα τσουβάλια με τις ελιές που είχε μαζέψει την προηγούμενη ημέρα, αντιλήφθηκε στον χώρο που τα είχε αφήσει να μην υπάρχει ούτε ένα από αυτά καθώς άγνωστοι, που «πέρασαν» από το σημείο, τα είχαν αρπάξει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του 75χρονου, το κάθε τσουβάλι περιείχε τουλάχιστον 35 κιλά ελαιοκάρπου, συνολικής αξίας 700 ευρώ που ο ηλικιωμένος αγρότης είχε ετοιμάσει για να τα μεταφέρει σε ελαιοτριβείο της περιοχής.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, o άτυχος ηλικιωμένος που κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς ύστερα από επισταμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, εντοπίσθηκε ο δράστης, ένας 36χρονος Αλβανός, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε μαζί με ακόμα έναν συνεργό του, είχε πάρει τα τσουβάλια με τις ελιές και τα είχε ήδη μεταφέρει σε ελαιοτριβείο στο Καλό Νερό Μεσσηνίας, προς όφελός του. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο Αλβανό και κατάσχεσαν τα τσουβάλια με τις ελιές αποδίδοντάς τα στον 75χρονο αγρότη.