Σε μαζικές αγωγές κατά παντός υπευθύνου προχωρούν οι Ειδικοί Φρουροί για τη μη εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την καταβολή των αναδρομικών τους. 


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Σωματείου:

Η άρνηση από την Κυβέρνηση της  αποδοχής θεμελιωδών αρχών του Κράτους Δικαίου προβαίνοντας σε αυθαίρετη μερική εφαρμογή των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορούν στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθιστώντας την Δικαιοσύνη ακατάλληλη να κρίνει και να αποφασίσει, επιβάλλει την εφαρμογή περεταίρω ενεργειών κυρίως στην κατεύθυνση της κατάθεσης αγωγών για την πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών μας.

Ήδη το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. προ μικρού χρονικού διαστήματος προς άρση και της παραμικρής αμφισβήτησης και αποτροπής ατομικών επισφαλών ενεργειών, υπό τον κίνδυνο παραγραφής,  κατέθεσε  ομαδική αίτηση προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και  προς την αρμόδια Διεύθυνση Μισθοδοσίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για όλα τα μέλη μας (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) οπότε και δεν κινδυνεύουμε άμεσα από παραγραφή του δικαιώματος της αγωγής.