current views are: 2

14 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση20:04

Εισαγγελική έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου

Εισαγγελική έφοδος πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και το γραφείο του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου την Πέμπτη.

Δημοσίευση 20:04’
αρθρο-newpost

Εισαγγελική έφοδος πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και το γραφείο του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου την Πέμπτη.

Εισαγγελική έρευνα με τη συνδρομή της οικονομικής αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και το γραφείο του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν έγγραφα τα οποία αφορούν κυρίως τις έρευνες για υπεράκτιες εταιρίες που αποδίδονται στον επιχειρηματία και οι οποίες εμπλέκονται σε εξοπλιστικά προγράμματα.

Συμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκδόθηκε ένταλμα κατ’ οίκον έρευνας για ανεύρεση αποδεικτικών στοιχείων για τα εγκλήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν ξενόγλωσσα έγγραφα που αφορούν σε συναλλαγές και «offshore» εταιρείες, υλικό που μεταφέρθηκε στα γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας. Η έρευνα έγινε παρουσία της Εισαγγελέως Διαφθοράς Πόπης Παπανδρέου. 

Ο επιχειρηματίας, έχει ήδη απολογηθεί στον ανακριτή σχετικά με την υπόθεση του εξοπλιστικού προγράμματος «Ηλεκτρονικός Πόλεμος» και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα έχει αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε με εισαγγελική εντολή αντίστοιχες εφόδους σε σπίτια και γραφεία και άλλων προσώπων που ελέγχονται για υποθέσεις διακίνησης παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα.


σχετικα αρθρα